Nieuwspagina

Vanaf 1 januari 2019 gecontracteerde zorgaanbieder

Hoogeveen - De aanbestedingen voor het uitvoeren van de Wet Maatschappelijke ondersteuning zijn geweest en de gunningsbeslissingen zijn definitief.

 

Per 1 januari 2019 levert de Zorgerije in de volgende gemeenten begeleiding in het kader van de WMO:

 

Hoogeveen, de Wolden, Meppel, Staphorst, Westerveld en Zwartewaterland

 

Wie krijgen er een contract met de gemeente voor het uitvoeren van de WMO? 

Alleen zorgaanbieders die kunnen garanderen dat de geleverde diensten van hoogwaardige kwaliteit zijn en hun certificeringen op orde hebben, kunnen een contract krijgen met de gemeente.

 

Aan het uitvoeren van de WMO zijn strenge eisen verbonden. Zo moet een zorgaanbieder niet alleen de juiste certificaten hebben, ook moet de bedrijfsvoering op orde zijn en dienen zij transparant te zijn in te uitvoering.

 

Wij zijn daarom ook trots u te kunnen vertellen dat wij volgend jaar in zes gemeenten begeleiding in alle vormen (licht, midden en zwaar) mogen bieden aan zorgvragers met een geldige indicatie!

 

 

Nieuwe Aygo voor de Zorgerije

 

de Zorgerije is veel aan de weg om huisbezoeken af te leggen bij mensen die begeleiding en/of ondersteuning ontvangen.

 

 

Om veilig en zichtbaar deel te kunnen nemen aan het verkeer, waren wij op zoek naar een zuinige auto met uitstraling.

De auto is geleverd door Toyota Ruyne te Hoogeveen. Dankzij hun expertise en inspelen op onze behoefte, adviseerden zij ons te kiezen voor de Aygo. Een nieuwe auto is natuurlijk ook een uitstekend middel voor reclame. Daarom hebben wij TotaalDesign benaderd om een ontwerp te maken voor de bedrukking. Uniek hierbij is dat het dak van Aygo ook tweemaal bedrukt is met het logo, waardoor je vanaf een flat ook ons logo ziet.

 

de Zorgerije bedankt Toyota Ruyne en TotaalDesign voor de prettige samenwerking. Op naar veel veilige en zichtbare kilometers!

 

 

 

 

Een nieuw logo voor de Zorgerije.

 

18 april - De eerste week van april stond in het teken van de Cascade Run, een hardloop evenement in Hoogeveen. Namens de Zorgerije waren er drie lopers die de 5 mijl hebben getrotseerd.

 

Tijdens zo'n evenement is het belangrijk om een goed herkenbaar shirt te dragen, want de lopers maken immers reclame.

 

Het huidige logo voldeed niet meer en we zijn op zoek gegaan naar een ontwerper. Het resultaat mag er zijn, er is een gloednieuw logo ontworpen waarmee de Zorgerije haar herkenbaarheid wil vergroten. Wij zijn erg trots op ons nieuwe logo!