Over ons

Ieder mens is uniek, dát is onze visie

Chantal Pekel – mede eigenaar de Zorgerije

Maatschappelijk werker, GGZ-Agoog en Professioneel Mentor

 

Na jaren gewerkt te hebben als ambulant begeleider en later als sociotherapeut bij Justitie in een voormalig TBS kliniek, besloot ik dat het tijd was om zelf te gaan ondernemen in de zorg. Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen die vast zijn gelopen in het (dagelijks) leven.

 

Het mooiste van mijn vak vind ik dat ik iets voor een ander kan betekenen, iemand handvatten kan aanreiken om verder te komen in zijn of haar leven.
Zorg komt recht uit het hart, samen maken we de zorg mooier!

Desiree van Aalderen -

Maatschappelijk werker, Social Worker en GGZ-agoog

 

9 jaar geleden begon ik aan mijn opleiding Sociaal Agogisch Werk met de intentie om in de jeugdzorg te gaan werken. Gaandeweg kwam ik tot de ontdekking dat de GGZ-doelgroep veel beter bij mij past.

 

Daarom koos ik de richting van specifieke doelgroepen en ben ik daarna verder gaan leren tot maatschappelijk werker en GGZ-agoog. Dit betekent dat ik over een brede theoretische kennis beschik van psychische en psychiatrische aandoeningen.

 

Irma van Rhee

Carine van der Wal -

Sociaal Agogisch Werker

 

Twee jaar geleden heb ik de opleiding sociaal agogisch werk, of zoals het nu heet, maatschappelijk medewerker, afgerond. Tijdens mijn opleidingsjaren heb ik mij gefocust op de doelgroep volwassenen, met psychische ziektebeelden en/of  hulpvragen in het dagelijks leven.

 

Door stages en projecten ben ik erachter gekomen dat ik graag werk met mensen met Autisme. Hier heb ik mij daarna verder in verdiept, en mijn wens is ook om hier de komende jaren nog meer over te leren.  Ik heb gemerkt, dat Autisme geen beperking is, maar ook mogelijkheden bied.

En met deze gedachte wil ik mensen verder helpen door juist te kijken naar wat wél kan, en welke mogelijkheden er liggen.